Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Fideszesek és a K.O.
  2011-11-14 19:20:17, hétfő
 
  Fideszesek és a K.O.


Az ország különböző területén dolgozó gazdasági szakemberekből álló hálózatunk folyamatosan frissíti a stratégiai koncepciónkban meghatározott célok, irányok megvalósításának forgatókönyvét.

Nyilvánvaló, hogy a felgyorsult kül- és belpolitikai események hatására már nekünk sem elég egy-egy elméleti modellt majd a jövőben végrehajtani, hanem azt a modellt szükséges folyamatosan adaptálni a jelenlegi környezet váltakozó viszonyaihoz.

Ahhoz, hogy a lakosság az összeomlás (vagy ahogy Fideszesek egymás között hívják K.O.) pillanataiban a lehető leggyorsabban szerveződjön közösségekbe és találja meg a túlélésüket biztosító modellek alkalmazását, a gazdasági munkacsoportunk országos hálózatának tagjai rendszerint civil munkájuk közben is kommunikálnak, felméréseket készítenek az emberekkel, legyen az a feldolgozó iparban kétkezű munkát végző személy vagy állami szervezet felső vezetője a kormánypárt környékéről.

Folyamatosan mérjük a lakosság helyzetértékelését, jövőbeli kilátásait a gazdasági hierarchia minden szintjén.

Sokszor magunk is megdöbbenünk, amikor elvakult Fidesz-közeli hivatalvezetők, önkormányzati felső vezetők egy-egy őszinte pillanatukban milyen reális képpel rendelkeznek.

Így történt ez az elmúlt hetekben is, amikor az ország jelenlegi irányításában résztvevők megnyíltak egy-egy közös munka során vagy éttermi beszélgetés közben.

Ebben a körben sajátos szlenggel fogalmaznak, amit mi összeomlásnak nevezünk, azt ők rendszerint K.O.-nak hívják.

Amit már a vidéki vezetők is tudnak:

,,Nincs forgatókönyv!! Se itt helyben, se fent!"

,,Nem tudjuk 3 hónap vagy 13 hónap múlva jön a K.O. De az biztos hogy jön"

,,Kit érdekel 2014? Aki nem tudott annyit összeszedni, hogy otthon tartva valutában kihúzza a K.O után a következő 5 évet, annak annyi!"

,,Eladom a belvárosi lakásom, mert kell egy kert - ott átvészelhetem a dolgokat"

,,Ez már nem rajtunk múlik, csak sodródunk, vége a dalnak, nem tudom, mikor húzzák le rolót"

Ezek a mondatok egytől egyik kormány-közeli személyek által kerültek megfogalmazásra.

A tapasztalat az, hogy a Fidesz úgynevezett második sora, a helyi vezetők is már reális képpel rendelkeznek, és szűk körükben mást kommunikálnak, mint kifelé.

A bankvezetők részéről se rózsásabb a kép. Kimondott tény, hogy nincs pénz a rendszerben, két megoldás lehet, IMF vagy a bankbetétek államkötvényesítése.

A kérdés csak az, mit lehet jobban lekommunikálni?

Emberek, a megtakarításaitok, betéteitek államkötvénnyé alakultak, majd elszámolunk!

Az IMF-EU lélegeztet és a maradék állami vagyont görög mintára kifordítja.

Már ők se bíznak a gazdasági problémák konvencionális megoldásában, mondhatni feladták.

Nincs forgatókönyvük, nem is lehet, mert a cion-imperialista rezsim által diktált játékszabályok alapján akarják megoldani a problémákat, és az emberek kezdenek rájönni, hogy ez nem megy. A Fidesz ezen prominens személyei kifejtették még ha burkoltan is, hogy a kormány hetekben, maximum 3 hónapos időintervallumokban tervez előre. Egyetlen hosszútávú tervezet nem jött be, nem működőképes, illetve a helyzet annyit változik hetek alatt, hogy minden próbálkozás dugába dől. A kormány képtelen elkerülni a K.O.-t.

Amíg igaz kicsiben, hogy a bank a lakáshitelesekkel, vállalkozásokkal azt csinál, amit akar, addig igaz lesz az is, hogy az országot finanszírozó nyugati intézmények azt csinálnak az állammal, amit akarnak.

De nyugodtan elmondhatjuk, hogy a K.O. után a magyar lehet, hogy földre kerül, de biztosan feláll, és akkor már nem az ellenség által adott boksz kesztyűvel fogja folytatni a versenyt, az ellenség által diktált játékszabályok alapján, hanem elképzelhető, hogy kesztyű helyett szablyát ránt.

E.R.T - Jövőnk.info
2011. november 14.

http://jovonk.info/2011/11/14/fideszesek-es-ko
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: vállalkozásokkal, megvalósításának, megfogalmazásra, munkacsoportunk, államkötvénnyé, koncepciónkban, forgatókönyvét, lekommunikálni, játékszabályok, konvencionális, hivatalvezetők, forgatókönyvük, szakemberekből, önkormányzati, pillanatukban, irányításában, meghatározott, kommunikálnak, leggyorsabban, átvészelhetem, összeomlásnak, pillanataiban, közösségekbe, szerveződjön, elmondhatjuk, alkalmazását, folyamatosan, megdöbbenünk, viszonyaihoz, felméréseket, végrehajtani, finanszírozó, megoldásában, elképzelhető, forgatókönyv, belpolitikai, ország különböző, stratégiai koncepciónkban, felgyorsult kül-, elméleti modellt, jövőben végrehajtani, modellt szükséges, jelenlegi környezet, lehető leggyorsabban, túlélésüket biztosító, gazdasági munkacsoportunk, kormánypárt környékéről, gazdasági hierarchia, elmúlt hetekben, ország jelenlegi, körben sajátos, vidéki vezetők,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  Szent György nap  Esti kép  Facebookon kaptam  Két tekintet van  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Facebookon kaptam  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pillangó  Emlék  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Gizike bar...  Ha így haladunk...  Irgalom és ítélet  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Föld napja április 22  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Gondolatok az életről és szere...  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  Volt egy...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Ma  A Mester kezének érintése  A Mester kezének érintése  A boldogság ült a világvégén  Az udvariasság alapja: önismer...  Beney Zsuzsa - Tavasz  Föld napja április 22  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  A Gömb  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  György napra  Vannak arcok  Maradék idő  Szent György nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A fák lelke  Föld napja április 22  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Föld napja április 22  próbáljuk ki az őszinteséget  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam Mírjam barát...  William Shakespeare idézet  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Életművészet  Különös!  Gondolatok az életről és szere...  A keserű igazság  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vannak arcok  A fák lelke  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  A Föld napja  Esti kép  Muratáj 
Bejegyzés Címkék
ország különböző, stratégiai koncepciónkban, felgyorsult kül-, elméleti modellt, jövőben végrehajtani, modellt szükséges, jelenlegi környezet, lehető leggyorsabban, túlélésüket biztosító, gazdasági munkacsoportunk, kormánypárt környékéről, gazdasági hierarchia, elmúlt hetekben, ország jelenlegi, körben sajátos, vidéki vezetők, biztos hogy, belvárosi lakásom, mondatok egytől, helyi vezetők, bankvezetők részéről, kérdés csak, maradék állami, gazdasági problémák, cion-imperialista rezsim, emberek kezdenek, kormány hetekben, helyzet annyit, kormány képtelen, országot finanszírozó, magyar lehet, ellenség által, vállalkozásokkal, megvalósításának, megfogalmazásra, munkacsoportunk, államkötvénnyé, koncepciónkban, forgatókönyvét, lekommunikálni, játékszabályok, konvencionális, hivatalvezetők, forgatókönyvük, szakemberekből, önkormányzati, pillanatukban, irányításában, meghatározott, kommunikálnak, leggyorsabban, átvészelhetem, összeomlásnak, pillanataiban, közösségekbe, szerveződjön, elmondhatjuk, alkalmazását, folyamatosan, megdöbbenünk, viszonyaihoz, felméréseket, végrehajtani, finanszírozó, megoldásában, elképzelhető, forgatókönyv, belpolitikai, imperialista, rendelkeznek, rendszerben, túlélésüket, bankvezetők, úgynevezett, összeszedni, tapasztalat, próbálkozás, bankbetétek, rendszerint, kormánypárt, környékéről, elszámolunk, beszélgetés, fogalmaznak, hálózatának, problémákat, működőképes, kifejtették, nyilvánvaló, intézmények, felgyorsult, kifordítja, kilátásait, hierarchia, feldolgozó, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4939
  • e Hét: 19169
  • e Hónap: 30280
  • e Év: 183776
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.